Tekstiililehti on tekstiilialan ammattilehti, josta löytyy asiaa tekstiili- ja ompelevan alan yrityksistä, ihmisistä, materiaaleista, teknologiasta, taloudesta ja kehityksestä. Tärkeitä teemoja ovat kiertotalous ja kestävä kehitys alalla. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa tarjoten tietoa ja näkemyksiä globaaliin, muutoksen alla olevaan alaan.

Lisätietoa lehdestä www.tekstiililehti.fi

Jäsenenetu:

  1. Tilaa ilmainen tutustumisnumero Tekstiililehdestä
  2. tai tilaa yhden vuoden lehdet hintaan 50 e (normaalisti 54 e).Lähetä tutustumisnumeron tilaus tai vuositilaus sähköpostilla osoitteeseen tekstiililehti@tekstiililehti.fi. Mainitse viestissä että tilaus on jäsenedut.fi -tarjous.

Lehtikuningas.fi – lehdet kampanjahintaan

10% lisäetu jo valmiiksi kampanjahintaisista lehtitilauksista.

Lehtikuningas.fi on Suomen suurin lehtitilausten jälleenmyyjä. Valikoimassamme on yli 1000 lehteä kotimaista ja ulkomaista lehteä ja lisäämme uusia lehtiä koko ajan asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Myymme lehtitilauksia jopa -69% alennuksella. Tilaa helposti netistä ja lue rauhassa, me emme tee lainkaan puhelinmyyntiä.

Etusi

Alennuskoodi: ETU2023

Alennuskoodilla saa 10% alennuksen kaikista tuotteista, jotka on mahdollista maksaa verkkopankissa, Klarnalaskulla tai kortilla.

Nextory

Nextory tarjoaa tilauspalvelun, joka sallii e- ja äänikirjojen rajattoman käytön.
Valikoimassa on satojatuhansia kirjoja, joita voit lukea ja kuunnella iOS- tai Android-sovelluksilla. Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat, myös offline-tilassa.

Nextorylla on kolme eri tilausvaihtoehtoa: Pronssi, Kulta ja Perhe,;  voit  valita itsellesi sopivimman.
Nextoryn uuteen Pronssi-tilausvaihtoehtoon kuuluu 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa hintaan 9,99 €. Pronssi sopii siis täydellisesti sinulle, joka luet ja kuuntelet hiukan vähemmän!
Etusi
Nextory tarjoaa Sinulle 45 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka antaa Sinulle mahdollisuuden lukea ja kuunnella äänikirjoja niin paljon kuin haluat. Valikoi lukemista laajasta e-ja äänikirjavalikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Edun arvo jopa 41,98€.  Ei sitoutumisaikaa, tarjous voimassa toistaiseksi.
 

Tee tilaus  tämän linkin kautta
Älä poista kampanjakoodia tilauslinkistä!

www.nextory.fi